Den kalla decembermånaden kan bli mycket varmare med en eller flera dagliga koppar te. Varför inte skapa lite extra nöje för dig själv med en tejulkalender där du kan smaka olika typer av te särskilt för de kalla månaderna. Det kan vara julte eller det kan vara andra typer av te som du hittar en julkalender eller adventskalender med te. Vi har gjort en bra översikt över de många alternativ som finns i den här artikeln.

Den engelska tebutikskalendern

English Tea Shop ger dig ett underbart organiskt te varje dag fram till julafton med denna fina julekalender. Kalendern består av en fin presentask med 24 dörrar och 12 olika te. Allt te är ekologiskt och med julsmaker som hibiskus eller tranbär. Du kommer också att smaka svart, grönt och rött te, såväl som olika roobois och örtte. Med andra ord finns det något för alla. Det här är den perfekta gåvan till teälskaren, eller bara ett sätt för dig att njuta av en ny god kopp te varje dag.

Pukka julkalender

Pukkas tejulkalender består av 24 olika tebrev, och därmed en ny smak varje dag i december. För endast 99 DKK får du mycket för dina pengar, och kalendern var oerhört populär förra året. I själva verket rekommenderar Pukka att köpa det idag innan det är slut. Man förstår faktiskt populariteten väl, för det är riktigt bra te. Samtidigt är många av tebokstäverna mycket unika i smak och ingredienser, och eftersom det finns så många som 24 olika, får du några goda smakupplevelser som också kan hjälpa till att utöka dina horisonter.

Julkalender med organiskt te

Denna julekalender från English Tea Shop innehåller 25 olika tebrev med organiskt te i många varianter, så du kan få en god kopp te varje dag fram till jul. Förutom det faktum att den engelska tebutiken är känd för att sälja te av hög kvalitet, fokuserar de också på ekologi, rättvis handel och minimala CO2-utsläpp. Du kan därför dricka te med gott samvete.

Det kan också värmas upp i december månad med en kopp kaffe. Liksom denna översikt över tejulkalendrar har vi gjort en översikt över julekalendrar med kaffe. Om du istället känner för det istället kan du se vad som är eller bara ha båda – en kopp kaffe på morgonen och en kopp te på kvällen, då blir det inte mycket bättre.