Sitemap

Startsidan: Hitta en provsmakning – På framsidan kan du se de senaste provningarna eller navigera längre runt sidan och se alla provningar i olika kategorier.

Vinprovning – Vinprovning är den mest populära smaken, här har vi samlat alla vinprovningar som sker i Sverige inom en snar framtid.

Ölprovning – Öl är en av de mest serverade och berusade vätskorna i Sverige och Europa för den delen. Här har vi samlat alla ölprovningar som äger rum i Sverige inom en snar framtid.

Romsmakning – Rom är bland annat den viktigaste ingrediensen i Mojito, men ensam kan den också smaka utmärkt, eftersom den kan verka lite dryckig och söt jämfört med andra groddar. På denna sida kan du få en översikt över alla romsmakningar i Sverige.

Whiskyprovning – Whisky är en kraftfull smakande alkoholhaltig dryck som fungerar bra ensam. Här kan du se var du försöker smaka whisky i Sverige inom en snar framtid.

Ginprovning – Gin Tonic-drinken har alltid varit full i Danmark i Sverige och urvalet av gin och tonikvatten har utvecklats mycket. För provsmakning kan du smaka olika gin och tonic vatten i olika intressanta kompositioner. Vi har gjort en översikt över ginsprovningar för dig här.

Cocktailprovning – Få en översikt över alla cocktailprov och cocktailkurser i Sverige. Vi samlade erfarenheter och erbjudanden från flera återförsäljare.

Chokladprovning – Choklad är danskens favoritgodis, därför är en chokladprovning ofta en bra present. Se och välj mellan en mängd chokladprovningar här på webbplatsen, där vi har samlat från flera återförsäljare.