Sexleksaker kan hjälpa alla par att krydda sina sexliv lite extra. Fler och fler par väljer därför att använda sig av sexleksaker ihop i sovrummet. Skulle du och din partner kunna tänka er lite extra spänning och hetta under ert sex? Här får du och din partner några sköna tips på härliga sexleksaker som ni bara måste testa tillsammans i ert sovrum.

Vibratorer

Vibratorer är ett exempel på riktigt effektiva sexleksaker. Dessa sexleksaker förhöjer njutningen med hjälp av vibrationer. Vibratorer kan användas på i stort sett alla erogena punkter på kroppen för att ge extra stimulans under sex. De flesta vibratorer har olika inställningar och styrkor. Inställningarna på vibratorerna låter dig själv bestämma hur intensiva vibrationerna ska vara.
En fördel med vibratorer är att de flesta är riktigt små. Därför kan de lätt tas med i till exempel resväskan eller i fickan. Många modeller är dessutom otroligt tysta, så att ni kan använda dem utan att riskera att någon hör den.

Den populära dildon

Om du och din partner inte redan har testat det, bör ni verkligen ge en dildo en chans. Dildos är bland de mest populära sexleksakerna. Många tror att en dildo endast kan användas av en person, men så är det inte alls. Dildos kan med fördel användas av par. Vissa dildos har till och med två ändar, och kan därför användas av båda partners samtidigt.
Dildon är den ultimata sexleksaken för penetration. Om både du och din partner föredrar penetrerande sex, ska ni skaffa åtminstone en dildo.

Sexgungor

Om du och din partner vill skruva upp temperaturen i sovrummet lite ytterligare, ska ni testa sexleksaker som till exempel sexgungor. Ibland är sängen inte spännande nog. Med hjälp av en sexgunga kan du och din partner nå helt nya nivåer av njutning tillsammans. Sexgungan ger er bland annat en bättre sving och på så vis ännu mer kraft i era rörelser. Den ger er även fler möjligheter när det kommer till positioner och ställningar, vilket alltid är trevligt. Ett mer varierat sex är ett mer spännande sex. Variationen och spänningen kommer garanterat att öka er njutning i sovrummet ihop.