Om oss

Hittaprovning.se är en webbplats som samlar in alla smaker från olika arrangörer och återförsäljare, så att du enkelt och snabbt kan få en överblick över alla vinprovningar, ölsmakningar, romprovningar, whiskyprovningar, ginsprovningar, cocktailprovningar och chokladprovningar som hålls i Danmark varje år.

Tanken

Idén till sidan kom till eftersom jag själv helt älskar att gå till vinprovningar och ölsmakningar. Problemet var att det fanns så många olika leverantörer och arrangörer, så att det ibland kan vara svårt att hitta en god smak och ofta bortse från smakningar som jag skulle ha velat ha varit.

Därför ville jag skapa en webbplats som samlar alla smaker av vin, öl, rom, whisky, gin och cocktails. Men det utvecklades när jag också fann att det fanns ett behov av att skapa en översikt över provsmakningar på mat, som choklad. Det utvecklades ännu mer och jag bestämde mig också för att samla mat- och dryckkurser för att tillgodose behoven hos alla mina besökare.

Så idag kan du hitta på Findsmagning.dk ett stort urval av provsmakningar och kurser i kategorin mat och dryck. Vi samlar alla de bästa vinprovningarna, ölsmakningar, gräddeprovningar, whiskyprovningar, ginsprovningar, cocktailmagasiner och kurser samt chokladprovningar och kurser.