(Detta inlägg är sponsrat)

Vill du visa dina affärspartners och/eller anställda att de är uppskattade och viktiga för dig? Att ge oväntade företagsgåvor får mottagaren att känna sig speciell och uppskattad. Detta kommer att stärka den ömsesidiga affärsrelationen och gynna goodwillfaktorn för framtiden. Dessutom är det förstås också roligt att överraska någon med en företagspresent.

Många har säkert fått “klassiska” företagsprodukter som pennor eller muggar, men i denna artikel kommer vi presentera en lite mer annorlunda företagspresent: mössan! Om du eller ditt företag eller organisation tycker detta låter lockande kan ni läsa mer här.

Kort om mössor med företagsloggor

Axonprofil är ett revolutionerande företag inom profilprodukter, som har hjälpt tusentals företag runt om Europa, och har en mängd olika stilar att välja mellan och kan utforma skräddarsydda mössor som representerar ditt varumärkes anda. Börja med en av våra varma stickade mössor, eller fleecemössor som du anpassat med en högkvalitativ broderad design. Lägg till en etikett, toppa den med en pom-pom och mycket mer. Ett annat alternativ är att lägga till en invävd logotyp eller skrift direkt i din anpassade mössa.

Klassisk beanie

En klassisk mössa är ett bra alternativ för många olika målgrupper tack vare sin mångsidighet. Den klassiska mössan är mjuk och extra varm och blir ännu mer intressant med en strukturerad krona som ger en strukturerad detalj. Axonprofil gör det möjligt att skräddarsy mössans design för att den ska passa din organisations personlighet.

Skull Beanie

Skull Beanies är utan brätte, utan uppvik och de är generellt tillverkade av separata vävda stickade delar eller i ett stycke. Dessa specialbeställda mössor har en lätt strukturerad sammansättning och en ren passform utan veck. Den här stilen är känd för att ha en grund krona och för att sitta tätt mot huvudet.

Pom pom mössa

De här roliga mössorna är gjorda med ett mjukt material på ovansidan och en fin manschett på undersidan. De är den perfekta skräddarsydda mössan för kallt väder eftersom de är utformade med ett dubbelt lager material. Det har spekulerats i att sjömän brukade bära pom-pom-mössor så att när de var ute till sjöss i tuffa förhållanden fungerade bollen som ett extra skydd för att inte slå i huvudet. Enligt andra teorier lades en liten mjuk boll till på hattar för att öka deras höjd och ge dem ett mer uttalat utseende.

Slouch Beanie

Överdimensionerade slouchy beanies är avslappnade vävda stickade mössor som sitter löst på huvudet. Den extra långa konstruktionen gör det möjligt för den vävda stickningen att rynka ihop sig i ryggen och skapa en slokig look.