De danska gatorna flödar av lakrits och vi har många lokala lakritsproducenter som vi kan tacka för detta. Det finns bland annat Johan Bülow Licorice och Licorice Series, som tillverkar alla typer av lakrits. Salt lakrits, söt lakrits, lakritchoklad, lakritsbollar och mycket mer, allt detta kan du få läckra provsmakningar på en av de många lakritsjulkalendrarna, som vi ger dig översikten över nedan.

Lakrits av Johan Bülow julkalender

Johan Bülow är förmodligen ett av de mest kända namnen i Danmark när det gäller lakrits och med goda skäl. Bornholm-entreprenören har verkligen lyckats skapa ett utsökt varumärke, och hans passion för lakrits och hög kvalitet är smittsam. Så det är riktigt bra lakrits! Han har gradvis också gjort mycket olika lakrits, och därför är en julekalender med 24 olika provningar en riktigt bra möjlighet att smaka lite annorlunda. Kalendern innehåller 2 läckra lakrits under varje dörr, och är det perfekta sättet en lakritsälskare kan räkna dagarna fram till jul.

Lakrits av Johan Bülow familjens julkalender

Är det inte tillräckligt med två lakrits om dagen, eller har du en hel familj som också älskar de svarta delikatesserna? Johan Bülow-kalendern finns också i en familjeutgåva. Det kostar dubbelt så mycket, men innehåller faktiskt tre gånger så mycket lakrits, och det ger nästan ett helt kilo. 6 bitar lakrits finns bakom varje dörr, så här är det verkligen något att se fram emot varje dag fram till jul. Dessutom bör det nämnas att lådan är riktigt fin och strålar av hög kvalitet och lyx. Det gör det bara till en mycket trevlig presentidé för en lakritsälskande familj.

Julkalender från lakritsfabriken

Liksom Johan Bülow fokuserar lakritserien på lakrits av absolut bästa kvalitet och samlar inspiration från hela världen, vilket gör deras lakrits unik i både smak och design. Med ett pris på 200 DKK är kalendern i den låga änden av prisklassen, men det gör det definitivt inte dåligt, eftersom Lakridseriet är ett mycket välkänt varumärke som bland annat berömmer sig för deras mycket spännande och varierande smak. Med en julkalender från Lakridseriet får du en fin presentask med läckra överraskningar under varje dörr som kan göra att väntan blir lite sötare.

Adventskalender från lakritsfabriken i Ramlösa

Denna vackra julkalender från Ramlösa Lakridsfabrik är också ett bra sätt att skämma bort dina smaklökar fram till julafton. Kalendern innehåller 24 små lådor med 30 g olika lakrits i varje låda, och här har du verkligen möjlighet att smaka lite av varje. Ramlösa gör många olika smaker, med allt från söt till stark och salt till mycket salt. Dessutom kan du smaka på urvalet av smakvariationer med till exempel chili, violet eller saffran. Totalt får du över 700 g lakrits, så det bör göra december månad mycket sötare. Eller saltare? Åtminstone bra!

Heavenly by Schöttinger – Adventskalender med lakrits, marsipan och mandel!

Haupt julkalender med lakrits

Jag hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att räkna ut årets julekalender för dig själv eller någon du vill glädja dig med små överraskningar under hela decembermånaden. Om jag behöver skriva om en julkalender med lakrits, är du välkommen att nämna den i kommentarfältet så att vi alla kan dra nytta av den.