I den här artikeln har jag gjort en översikt över alla julekalendrar för kaffevänner – vänta, alla i Danmark älskar kaffe? – Så i den här artikeln har jag gjort en översikt över alla julekalendrar med kaffe för danska. Få ett nytt kaffe varje dag eller varje söndag i advent med en av dessa fantastiska paketkalendrar från några av de bästa danska kaffeproducenterna.

Estate Coffee Kaffekalender espresso julkalender

Detta är en helt genial – och mycket praktisk julekalender för kaffedrinkaren. Kalendern innehåller 24 kaffekapslar i 12 olika smaker för Nespresso-maskiner. Om du är en av dem som börjar dagen med en kopp kaffe från Nespresso-maskinen får du ett trevligt och enkelt sätt att få din dagliga koffeinfix, medan du får möjlighet att smaka på många olika sorter. Kanske hittar du din nya favoritkapsel?

Kahls kaffe adventskalender

https://www.bluebox.se/Kahls-Kaffekalender

Hittade det inte en kaffejulkalender som var något för dig? Då kan du också överväga att göra din egen. Du kan till exempel göra detta genom att köpa 4 påsar kaffe – en för varje söndag i advent och ge adventskalendern till någon du bryr dig om. Om du har andra bra förslag, skriv det äntligen i kommentarerna nedan!