Älskar du ordning och reda? Få överblick över maten med praktiska etiketter som du enkelt kan klistra på burkar, behållare, lådor eller varhelst du förvarar dina varor. Det är också den perfekta chansen att få rensat upp i skåp och på hyllor. Du får enkelt koll på vad du har i skåpen och kan samtidigt göra dig av med eventuella rester.

Här finns massor med möjligheter att städa upp i lådor och skåp. Du kan också utöka din samling med kryddor. 

Små produktioner 

Kanske har du en mindre produktion av t.ex. honung, marmelad eller inlagda rödbetor? Varför inte ta fram några vackra etiketter till din mikroproduktion i hemmet? På så sätt får dina produkter ett snyggt yttre och ser tilltalande ut på hyllan. Också för de lyckliga mottagarna av dina produkter.

Klistermärken för svarta tavlan

De så kallade svarta tavel-klistermärkena fungerar bra att fästa på många olika ytor. Du kan skriva på dem med krita, vilket ger en unik look. De finns i olika former: ovala eller med dekorerade kanter. Baksidan har ett starkt lim som gör att klistermärkena kan fästas på så olika material som tyg, glas, papper, metall, trä och plast. 

Mikro-bryggerier 

Det är också möjligt att framställa etiketter till ditt eget hemmabryggeri. Du kan själv designa dina etiketter, beställa dem och få dem skickade hem till dig – klara att fästas på flaskorna. En annan rolig idé är att göra etiketter som täcker en burk. På så sätt kan du ha etiketter på burkarna på till exempel födelsedagsfesten för att fira födelsedagsbarnet. En specialbrygd till Hans 40-årsdag, Lenas årsdag eller till paret som firar silverbröllop. En överraskning som gästerna länge kommer minnas.

Andra ställen som passar för märkning

Kreativa projekt där det ingår många olika material kan vara smart att hålla ordning på. Det kan vara alla pärlor som du använder för att göra armband, örhängen, halsband eller till och med fingerringar i din konstnärsstudio. Du kan ge egna etiketter för både pärlor och tillbehör. För du stökar inte till det när du bara har ett enda ställe att lägga dina saker.

Klistermärken till ditt projekt, i den storlek och form du önskar. Du kan göra klistermärkena precis enligt den idé du går omkring med. På den här sidan kommer du in i en hel värld fylld med klistermärken. Har du några frågor finns våra hjälpsamma klistermärkes-experter redo att guida dig genom den – kanske – helt nya värld du trätt in i.