Gästinlägg av Tiffany Tours

 

När vädret blir varmare och dagarna längre finns det inget bättre än att njuta av ett uppfriskande glas vin eller gin på någon av Köpenhamns många barer.

 

Oavsett om du letar efter ett mysigt ställe att njuta av ett glas rött vin med vänner eller en livlig bar där du kan prova nya och spännande gins, så finns det definitivt något för dig i Köpenhamn.

 

Här är vårt bästa erbjudande på de bästa vin- och ginbarerna i Köpenhamn:

 

Det horisontella

 

Horizontal Wine Bar är det perfekta stället att njuta av ett glas vin med vänner. Med sin mysiga atmosfär och omfattande vinlista är det den perfekta platsen att koppla av och träffa vänner.

 

  1. Børsen Vinbar

 

Børsen Vinbarer en vinbar belägen i den historiska Børsen-byggnaden i Köpenhamn. Med sina vackra omgivningar och en omfattande vinlista är det den perfekta platsen att njuta av ett glas vin och njuta av de historiska omgivningarna.

 

  1. Vinotek

 

Vinotheque är en vinbar belägen i hjärtat av Köpenhamn. Med sitt breda urval av viner är det den perfekta platsen att hitta ett nytt favoritvin.

 

  1. Copenhagen Street Food

 

Copenhagen Street Food är en matmarknad i hjärtat av Köpenhamn. Med sina många stånd som säljer olika typer av mat och dryck är det det perfekta stället att prova något nytt.5. Fågelburen

 

  1. Unionsköket

 

Union Kitchen är en mysig bar som ligger i Köpenhamn. Med sin avslappnade atmosfär och omfattande vinlista är det den perfekta platsen att njuta av ett glas vin eller en cocktail med vänner.

 

  1. Nørrebro Bryghus

 

Nørrebro Bryghus är ett bryggeri beläget i Köpenhamn. Med sitt breda utbud av öl är det det perfekta stället att njuta av en öl med vänner.

 

  1. WarPigs Brewpub

 

WarPig’s Brewpub är ett bryggeri beläget i Köpenhamn.Med sitt stora utbud av öl är det det perfekta stället att njuta av en öl med vänner.

 

  1. Mikkeller & Friends

 

Mikkeller & Friends är en bar som ligger i Köpenhamn. Med sitt breda utbud av öl är det det perfekta stället att njuta av en öl med vänner.